JÓL JÖVEDELMEZŐ INTERNETES TÁVMUNKÁK ÉS SZTÁROK,HÍREK!!

JÓL JÖVEDELMEZŐ INTERNETES TÁVMUNKÁK,SZTÁROK,HÍREK






Mogyoróvajas csokoládékocka

 
Hozzávalók:   kb. 30 darabhoz
35 dkg  fehér csokoládé
14 dkg  mogyoróvaj
40 dkg   étcsokoládé
2,5 dkg   vaj és egy kevés a tepsi kikenéséhez
 
Elkészítés:
1.  Egy 20x30 cm-es,lapos sütőformát kivajazunk. Az aljára és az oldalára sütőpapírt terítünk,úgy, hogy a forma hosszabb oldalán a papír 5 cm-rel túllógjon.
 
2.  A fehér csokoládét tűzálló tálba tördeljük,és gőzfürdő fölött megolvasztjuk, majd simára keverjük. A tálat a gőzről levesszük,és a csokoládét 5 percig hűlni hagyjuk. A mogyoróvajat hozzáadjuk, jól elkeverjük,majd félretesszük. A vizet lassú tűzön forrni hagyjuk.
 
3.    A hőálló tálat kimossuk,az étcsokoládét beletördeljük, a vajat belerakjuk. A forró víz fölé állítjuk,és addig kevergetjük,amíg sima nem lesz. 5 percig hűlni hagyjuk.
 
4.     A fehér csokoládés és az étcsokoládés keveréket felváltva az előkészített sütőformába kanalazzuk.A formát megrázogatjuk,hogy a keverék felszíne egyenletes legyen.
 
5.     Márványhatású felületet kapunk,ha tűvel vagy pálcikával keveréket megbolygatjuk. Szobahőmérsékleten kb. 2 órán át állni hagyjuk,amíg meg nem dermed. Tálalás előtt kockákra vágjuk.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 17
Heti: 186
Havi: 670
Össz.: 152 624

Látogatottság növelés
Oldal: HÚSVÉTI RECEPTEK
JÓL JÖVEDELMEZŐ INTERNETES TÁVMUNKÁK ÉS SZTÁROK,HÍREK!! - © 2008 - 2024 - gyorgyik.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »